Mérleg férfi szex

Mérleg férfi – A harmónia szerelmese


A szerelem udvari bohócai. Kicsit meghökkentő lehet e kijelentés, de valóságértékét garantáljuk. Vonásai általában szabályosak, tekintete nyugalmat, kiegyensúlyozottságot áraszt. Udvarias, közlékeny, társaságkedvelő, szereti ha a figyelem középpontjában áll és csodálják őt – amire véleménye szerint rá is szolgált. Udvariassága és civilizált magatartása részét képezi viselkedésének, akárcsak eleganciája és nemeslelkűsége.
Ha megkövetelik, igen jól dolgozik ami nem jelenti azt, hogy szakmájában mindig az első. Rendkívül józan, logikája kifogástalan. Sok mindent megért és mindig ügyel arra, hogy ne hozzon másokat megrövidítő döntéseket, túlzott aggályoskodása és félelme miatt azonban sokszor éppen ennek az ellenkezőjét teszi.

Milyen is a Mérleg férfi, ha szerelmes? Látszatra olyan mint máskor. Könnyed, szellemes, levegős. Igen levegős, hiszen ez, akár az Ikrek csillagkép, könnyeddé teszi a szülöttet. Azért ne vonjunk párhuzamot előbb említett férfiakkal, akik mint szó volt róla, a szerelem gyakorló bajnokai. A Mérleg férfiak kellemesek, szórakoztatóak, – ebben hasonlatosak – de mégis merőben mások. Például abban, hogy a szerelmet nem akarják megfosztani attól a varázstól, amivel éppen ők ruházzák fel. Mert ebben csodálatos képességük van. Az udvarlást, a szerelmi előjátékot komolyabba veszik mindenki másnál. Csak miközben hangulatos színhelyre vezetik szívük hölgyét, gyertyákkal, színes, de tompított fényű lámpákkal világíttatják meg a környezetet, és a pezsgős vacsorát virágok pazar illatorgiájában költik el, nos ezenközben a Mérleg férfi mintha egy titkos tükörben vizsgálgatná önmagát. Megigazítva haját, zakója hajtókáját és mosolyát. Igen, nagyon fontos a mosoly, amely kijár a szeretett nőnek, és az egész világnak. Minden Mérleg férfi imád elbűvölőnek látszani, s ha nem akarna annyira, talán sokkal inkább azzá válna. Mert mondjuk ki, a Mérleg férfi mintha mindig szerepet játszana. Most éppen a rajongó szerelmes szerepét juttatta neki a nagy rendező, az ÉLET. És ő remekül alakít. Még át is éli, hogy rajongva szeret, csak akkor esik ki egy kicsit a szerepéből, ha nem elég hideg a pezsgő, ha a Nő körmei (még belegondolni is rémes) ápolatlanok, ha túlságosan nagy a vacsoraszámla. Nem, ezt visszavonjuk, mert a Mérleget igazán nem lehet szűkmarkúsággal vádolni, legalábbis nem ilyen egyértelműen. Nincs tehetsége ahhoz, hogy belelásson önmagába, ezért mindig fellelhető nála a különös ellentéte azoknak a helyzeteknek, amikor igen helyesen értelmezi a dolgokat, illetve amikor korlátoltan és ostobán viselkedik.
Amíg számára kellemes a kaland, nevezzük úgy, szerelem, ha jól érzi magát adott díszletek között, nagyobb áldozatokra is képes.
Figyelem, kedves hajadonok, a Mérleg ideális partner, hiszen igényli a házasságot. Többnyire türelmes és toleráns férj. Hibája viszont, hogy nehezen dönt, mindent hosszan mérlegel. Ezért tanácsos megvenni helyette a jegygyűrűt és elintézni a házassági formaságokat. Nem erénye a házastársi hűség de paradox módon igen ragaszkodik feleségéhez, ha a megfelelő házastársat látja benne.
Igazságérzetét maradéktalanul átruházza gyermekeire, akiknek nevelésében kerül minden képtelen dolgot, s ilyen téren minden tette igazoltnak és logikusnak tűnik.

2010 |

Comments are closed.

Mérleg Horoszkóp 2012